Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA. Αντίπαλος της το Γιβραλτάρ σε αγώνα που θα αρχίσει στις 14:30 στο “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cablenet.
Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη η οποία θα τη φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στον Elite Round αφού, από τον όμιλο μας, στον οποίο συμμετέχει και η Σερβία, θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες.
Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η Κύπρος θα παίξει με τη Σερβία στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου. Θα μεσολαβήσει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο “Στέλιος Κυριακίδης” στις 12:00 μεσημέρι ο αγώνας Σερβία – Γιβραλτάρ.
Η είσοδος για τους φιλάθλους σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη.














