aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ψυχραιμία και πρωτίστως ηρεμία

ΑΠΟΕΛ: Ψυχραιμία και πρωτίστως ηρεμία

Διαβάστε επίσης: ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ για την επιστροφή: «Έχουμε χρέος να μεταλαμπαδεύσουμε τον ΑΠΟΕΛισμό»

Στον ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν μακροσκελή ανακοίνωση, είπαν όσα ήθελαν να εκφράσουν δημοσίως μετά τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ, δρομολογώντας πλέον σειρά κινήσεων ώστε η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη και κυρίως προσηλωμένη στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο ΑΠΟΕΛ βγήκε «πληγωμένος» αγωνιστικά και οικονομικά από τις ποινές που του επιβλήθηκαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση στον θεσμό του Κυπέλλου. Ωστόσο, η διοίκηση βλέπει πλέον με μεγαλύτερη ψυχραιμία την κατάσταση και όπως αφήνεται να διαρρεύσει, δεν θα εφεσιβάλει τις αποφάσεις, γυρίζοντας τάχιστα σελίδα. «Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει και δεν θα αφήσουμε κανέναν να προσβάλλει και να στοχοποιεί την ομάδα μας», αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, είχε από την πρώτη στιγμή επικοινωνία με τον Σωφρόνη Αυγουστή, αντάλλαξαν απόψεις όσον αφορά στη διαχείριση της κατάστασης και προχωρούν. Η διακοπή των υποχρεώσεων λόγω των γιορτών του Πάσχα αποτελεί ευκαιρία ώστε να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν άπαντες, μετά από ομολογουμένως δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, επιστρέφοντας πολύ πιο «φρέσκοι» στις προπονήσεις.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και ο προπονητής, με την επανέναρξη της εκγύμνασης στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θα τα πουν επισταμένα με τους ποδοσφαιριστές. Προφανώς, η κουβέντα δεν θα επικεντρωθεί στις τιμωρίες που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της Ομοσπονδίας. Θα ζητηθεί, όπως άπαντες επιδείξουν τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 29ου τροπαίου στην ιστορία της ομάδας.

Εξάλλου, η πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, σε αυτό κατέληγε: «Βρισκόμαστε 4 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να πραγματοποιήσουμε τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή που έχει επιτευχθεί από καταβολής του. Γιατί μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο».

Οι οργανωμένοι οπαδοί, την ίδια ώρα, κάνουν ό,τι μπορούν για να συνδράμουν προς την επίτευξη του στόχου. Όχι μόνο επέστρεψαν στην κερκίδα, αλλά ενημέρωσαν πως έχουν εκδώσει πακέτο εισιτηρίων αποκλειστικά για το νότιο πέταλο για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ, πακέτο το οποίο περιλαμβάνει και δώρο πορτοκαλί φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ