aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σίγουρος για το… μαχαίρι στα δόντια ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Σίγουρος για το… μαχαίρι στα δόντια ο Αυγουστή

O Σωφρόνης Aυγουστή ξέρει καλά πως για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ την καταδίωξη του Απόλλωνα θα πρέπει να αρχίσει με το δεξί τους αγώνες στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος τεχνικός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σίγουρος πως η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο θα παρουσιαστεί με το… μαχαίρι στα δόντια ώστε να φθάσει στο ζητούμενο απέναντι στον Άρη.

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης απέναντι στην «Ελαφτά Ταξιαρία», καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι, Νατέλ, Σαμπάλα, οι τραυματίες Νταουσβίλι, Εφραίμ, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Οκριασβίλι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι όσοι κληθούν να αγωνιστούν να είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης, ώστε να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που δεδομένα θα υπάρξουν στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ αλλά και ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ