aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η ακροβασία του Καταλά

ΑΕΚ: Η ακροβασία του Καταλά

O Νταβίδ Καταλά έχει διχάσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Αν και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την αγάπη που τρέφει γι’ αυτόν, λόγω του αλησμόνητου περάσματός του ως ποδοσφαιριστής από τις τάξεις της ομάδας του, πλέον τον κρίνει ως προπονητή. Από τη μια λοιπόν είχαμε το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, στο οποίο πολλοί πίστεψαν ότι θα ήταν μαζί με τον Απόλλωνα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και από την άλλη, την πτωτική της πορεία κυρίως εντός του 2022.

Μια πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα, μέτριες εμφανίσεις, 13 χαμένους βαθμούς και έντονη κριτική, ακόμα και ανακοινώσεις από οργανωμένα σύνολα για απομάκρυνσή του. Εκεί που όλα άρχισαν ιδανικά και ό,τι έκανε «έβγαινε» στον Καταλανό προπονητή και όλοι έπιναν νερό στο όνομά του, ξαφνικά άλλαξαν όλα. Εδώ και ένα μήνα τίποτα δεν αποδίδει καρπούς και μοιραία, οι κιτρινοπράσινοι έχασαν έδαφος για τον τίτλο, ενώ ο ανταγωνισμός για τις άλλες προνομιούχες θέσεις αυξήθηκε κατακόρυφα (βλέπε άνοδος Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ).

Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο τεχνικός διευθυντής της, Τσάβι Ρόκα, τον στηρίζουν έως τώρα, ευελπιστώντας ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Υπάρχει πλούσιο έμψυχο δυναμικό, υπάρχει πίστη στις δυνάμεις της ομάδας και περιμένουν να δουν αποτελέσματα.

Αρχίζοντας από το σαββατιάτικο (26/2) ματς με την ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο. Μετά από έξι ματς δίχως νίκη, το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού είναι σημαντικό και οτιδήποτε πέρα από τους τρεις βαθμούς θα είναι αποτυχία. Με ενδεχόμενο τρίποντο στην τελευταία (22η) αγωνιστική της α’ φάσης, οι Λαρνακείς θα μπουν με πολύ καλύτερη διάθεση στη μάχη των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ