aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛιόν - Μαρσέιγ: Η αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό των λιονέ που τραυμάτισε με μπουκάλι τον...

Λιόν – Μαρσέιγ: Η αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό των λιονέ που τραυμάτισε με μπουκάλι τον Παγέτ

Λίγη ώρα μετά από τη ρίψη μπουκαλιού που προκάλεσε τον τραυματισμό του Ντιμιτρί Παγέτ και οδήγησε στην οριστική διακοπή του Λιόν – Μαρσέιγ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού που τραυμάτισε τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Το Λιόν – Μαρσέιγ προστέθηκε στη μακριά αλυσίδα των αγώνων της φετινής Ligue 1 που αμαυρώθηκαν από επεισόδια και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπούν, με το θύμα του άκρατου φανατισμού το βράδυ της Κυριακής (21/11) να είναι ο Ντιμιτρί Παγέτ που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, τη στιγμή που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ για την ομάδα του στο 5ο λεπτό, από μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα του “Groupama Stadium”.

Οι διαβουλεύσεις διήρκεσαν για σχεδόν δύο ώρες, με τους παίκτες των Μασσαλών να αρνούνται όμως να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα κι όταν ο οπαδός εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε από το γήπεδο, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί το ματς ο ιδιοκτήτης της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά.

“Είμαστε συντετριμμένοι για αυτό που συνέβη. Ο γιατρός μού είπε πως μετά τον τραυματισμό υπάρχει φόβος από πλευράς Παγέτ. Ζητάμε συγγνώμη”, δήλωσε ο Ολά, που είδε την προσπάθειά του για επανεκκίνηση του αγώνα να πέφτει στο κενό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ