aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέντε ερωτήματα που απασχολούν

ΑΠΟΕΛ: Πέντε ερωτήματα που απασχολούν

Ο ΑΠΟΕΛ στραβοπάτησε προχθές στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα (2-2) και σταμάτησε το νικηφόρο σερί του στα δύο ματς. Στο μικροσκόπιο μπαίνει η πορεία του σε οκτώ αγωνιστικές και μέσω των συμπερασμάτων γεννιούνται πέντε ερωτήματα, που αναζητούν απαντήσεις από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του:

1. Μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα το προβάδισμά του; Δύο φορές ήταν θύμα ανατροπής (Απόλλων 1-2, Ανόρθωση 1-2), μία ισοφαρίστηκε αλλά απάντησε (Εθνικός 2-1) και μία προηγήθηκε, αλλά έτρεχε μετά να σώσει τον βαθμό και μόλις που τα κατάφερε (Δόξα).

2. Μπορεί να «καθαρίσει» παιχνίδι; Με εξαίρεση το 0-4 από την Πάφος FC, τα ματς πρωταθλήματος κρίθηκαν (υπέρ ή κατά) στο γκολ, ενώ με τη Δόξα ήρθε η πρώτη ισοπαλία. Κάθε ματς και ντέρμπι και κατά συνέπεια παιχνίδι με τη φωτιά.

3. Πόσο μπορεί να τον ξελασπώνουν οι στατικές φάσεις; Το ύψος (Σάβιτς 1.94μ., Καρώ 1.90μ., Σόυοζα 1.86μ.) και τα απευθείας φάουλ (Οκριασβίλι, Σαμπάλα) έφεραν 7 στα 10 γκολ. Από τη μια ικανότητα στα στατικά, από την άλλη αδυναμία στη δημιουργία.

4. Οι επιθετικοί θα μπουν στο «παιχνίδι»; Μόλις δύο γκολ η ακριβοπληρωμένη επίθεση (Κβιλιτάια 1, Νατέλ 1, Μάγκλιτσα 0), τέσσερα η άμυνα (Καρώ 2, Σάβιτς 1, Σαμπάλα 1), δύο το κέντρο (Σόουζα 1, Οκρισαβίλι 1) και δύο αυτογκόλ (Μουσούντα, Τιντζανί).

5. Πότε θα θεραπευτεί από τη «γάγγραινα»; Οι τραυματισμοί τον αποδεκατίζουν σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που δένουν τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή τόσο για τον καταρτισμό ενδεκάδας όσο και για τις αλλαγές από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ