aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έδωσε… κυνική απάντηση

Άρης: Έδωσε… κυνική απάντηση

Άλλη μια απάντηση του Άρη για το εάν μπορεί να παραμείνει στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας. Η προψεσινή νίκη με 1-0 εις βάρος της ΑΕΛ έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθε ως απάντηση μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-1). Οι πράσινοι απέδειξαν πως ξέρουν να σηκώνουν κεφάλι μετά από αποτυχίες και να συνεχίζουν το… βιολί τους.

Προψές, άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων και σε αντίθεση με τη σωρεία χαμένων ευκαιριών της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στους Λευκωσιάτες, ευτύχισαν να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία τους με τον Ματία Σπόλιαριτς (31’). Ακολούθησε διαχείριση του προβαδίσματος και στο τέλος ήρθε η κυνική, πλην όμως πολύτιμη νίκη.

Από σήμερα, όμως, μετά το χθεσινό ρεπό, ο Λιάσος Λουκά και οι ποδοσφαιριστές του στρώνονται στη δουλειά για άλλη μία μεγάλη πρόκληση. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο και άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την πεποίθηση για συμμετοχή στο α’ γκρουπ της β’ φάσης.

Εκτός πλάνου θα είναι ο Στιβ Γιαγκό, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, επελέγη να αγωνιστεί με την ΑΕΛ και να χάσει το παιχνίδι με τους Λαρνακείς. Όσο για τους Καζού, Μίχαϊ Ραντούτ και Ντάνι Πατσιέκο θα προσπαθήσουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ