aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΛέβι: «Γνωρίζω περισσότερα για αυτούς που διοικούν την Ανόρθωση – Πιστεύουμε στον Μίχα»

Λέβι: «Γνωρίζω περισσότερα για αυτούς που διοικούν την Ανόρθωση – Πιστεύουμε στον Μίχα»

Καλύτερη ομάδα από την ΣΛΑΣΚ χαρακτήρισε την Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αμμοχώστου και τόνισε πως περιμένει δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα με σπουδαία ευρωπαïκή παράδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«

Στο ποδόσφαιρο τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Κύπρο, οι ομάδες αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η Ανόρθωση έχει επίσης αλλάξει και σίγουρα δεν είναι η ομάδα που προπονούσα, ούτε αυτή στην οποία έπαιζαν ο Ντορ Μίχα και ο Άριελ Αρούς. Γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτούς, γνωρίζω περισσότερα για τους ανθρώπους που περιβάλλουν τον σύλλογο και λιγότερο για την ομάδα που θα αγωνιστεί.

Η Ανόρθωση είναι καλύτερη ομάδα από την Πολωνική που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο. Είναι ομάδα με σπουδαία παράδοση στην Ευρώπη. Παίζουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όπως και να έχει υπάρχουν δυο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο Ντορ Μίχα έπαιζε πέρυσι στην Ανόρθωση: «Ο Ντορ Μίχα είναι πολύ σημαντικός παίκτης και γι’ αυτό τον λόγο τον φέραμε. Πιστεύουμε σε αυτόν πως θα είναι μια σημαντική προσθήκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ