aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πορτοκαλί δύο χρόνια μετά (vid & pics)

ΑΠΟΕΛ: Πορτοκαλί δύο χρόνια μετά (vid & pics)

Εκατοντάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μαζεύτηκαν στο γήπεδο του ΘΟΪ, για την «ανοιχτή» προπόνηση, κατά την οποίαν θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ της σεζόν 2021-22. Συνθήματα και ιαχές δονούν ατμόσφαιρα στη Λακατάμια, από τους οργανωμένους οι οποίοι έχουν πολύ καιρό να βρεθούν μαζί.

Είναι η πρώτη φορά που μαζεύτηκαν σε κυπριακό γήπεδο άλλωστε από τις 23 Αυγούστου 2018, όταν έδωσαν απέναντι στην Αστάνα το «παρών» τους στο ΓΣΠ. Έκτοτε λόγω της κάρτας φιλάθλου ακολουθούσαν την ομάδα τους όποτε ήταν εφικτό σε παιχνίδια εκτός Κύπρου.

Μπροστά τους παρουσιάστηκε το ρόστερ της σεζόν 2021-22, με τους ποδοσφαιριστές να αποθεώνονται. Πήραν γεύση από την ατμόσφαιρα που λείπει και θα λείπει από τα επίσημα ματς λόγω της κάρτας οπαδού.

Στη συνέχεια οι Πορτοκαλί απαίτησαν το νταμπλ με το γνωστό σύνθημα: «… πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στον ΑΠΟΕΛ».

Η προπόνηση άρχισε και ατομικά γυμνάζονται στη σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ οι Εντονγκαλά, Γκάρνερ, Μάγκλιτσα, Σάβιτς, Γαβριήλ και Τσουτσούκης.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ