aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική του κόσμου στην Αρένα»

Δημητρίου: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική του κόσμου στην Αρένα»

Τη δυναμική του κόσμου της στην «Αρένα» θέλει και πρέπει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας Κυριάκο Δημητρίου στον SUPER SPORT FM, κάτι που δεν έκανε πέρσι. Μίλησε επίσης για τη μέχρι στιγμής διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, που έχει φτάσει τα 1300 πακέτα και θεωρούν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός, για τους Σιαθά και Ντάρμπισαϊαρ αλλά και αν θα υπάρξει κι άλλη μετεγγραφική ενίσχυση.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για την πρεμιέρα με αντίπαλο τη Δόξα: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τον νέο μαραθώνιο, και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τρίποντο απέναντι στην Δόξα. Οι πρεμιέρες κρύβουν πολλές παγίδες και δεν μπορείς να αμφισβητήσεις καμία ομάδα. Πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις την ετικέτα του φαβορί. Επιστρέφει ο κόσμος και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική του ΑΡΕΝΑ κάτι που δεν κάναμε πέρυσι».

Για τη μέχρι στιγμής διάθεση εισιτηρίων διαρκείας: «Έχουμε φτάσει τα 1300 πακέτα και τηρουμένων των αναλογιών με τα δεδομένα που ισχύουν δεν μπορεί να μην θεωρηθεί ικανοποιητικός αριθμός και θεωρούμε ότι θα αυξηθεί. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του κόσμου αγωνιστικά».

Για τους Σιαθά και Ντάρμπισαϊαρ: «Είχαμε άσχημα μαντάτα και χάνουμε για ένα μεγάλο διάστημα τον Σιαθά, όπως έχει συμβεί με το Παρασκευά και οφείλουμε να περιμένουμε και να στηρίξουμε τον μικρό. Για το Ματ που είχε προκαλέσει ανησυχία η έξοδος του από το φιλικό με τον Ολυμπιακό, και ουσιαστικά θα αξιολογείται καθημερινά για το πότε θα μπορέσει να τεθεί και πάλι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό».

Αν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφική ενίσχυση: «Σε μια μετεγγραφική περίοδο πότε δεν αποκλείεις τίποτε. Ο Ιμάντ έρχεται για να προσφέρει λύσεις στα άκρα της επίθεσης . Ουσιαστικά καλύψαμε το αρχικό μετεγγραφικό πλάνο και μας μένει μια ακόμη κίνηση και θα το δούμε μέχρι να πέσει η μετεγγραφική περίοδος. Ίσως προκύψει κάποια ευκαιρία, να αλλάξεις τα πλάνα σου οπότε θα δούμε αν θα ενισχυθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ