aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τρανταχτές αδυναμίες και ελαφρυντικά

Απόλλων: Τρανταχτές αδυναμίες και ελαφρυντικά

Με την παρουσία του ο Απόλλων στον αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών (0-3), έδειξε πως περιμένει πολλή δουλειά τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη συνέχεια. Εμφάνιση που μόνο ως προβληματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Φυσικά τα ελαφρυντικά για την ομάδα της Λεμεσού είναι πολλά. Τραυματίες ποδοσφαιριστές, ελλιπής ομάδα και πάνω απ’ όλα το ρόστερ ακόμα δεν είναι συμπληρωμένο.

Το θέμα είναι πως σε λιγότερο από μια εβδομάδα στον Απόλλωνα έχουν επίσημο αγώνα με την Ζίλινα και σε εκείνη την αναμέτρηση δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν, όσο κι αν κάποιες απ’ αυτές θα εξακολουθούν να υφίστανται.

Για παράδειγμα, ο Ρομπέρζ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί όπως και οι Γκεριέ, Νταμπό και Γιάνγκα. Το μονό που μπορεί να κάνει ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας μαζί με την επιτροπή προγραμματισμού, είναι να «τρέξουν» για να βρουν αμυντικό που να μπορεί μαζί με τον Ουέλιγκτον να δώσουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ