aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑSabbianco Ανόρθωση, Παρνασσός και ΑΠΟΕΛ στο EHF European Cup

Sabbianco Ανόρθωση, Παρνασσός και ΑΠΟΕΛ στο EHF European Cup

Τρεις κυπριακές ομάδες θα βρίσκονται στην κλήρωση του EHF European Cup, της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF), η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 20 Ιουλίου στις 12:00μμ. Στη διοργάνωση μετέχουν 74 ομάδες, 23 περισσότερες από πέρσι.

Την Κύπρο εκπροσωπούν η πρωταθλήτρια Sabbianco Ανόρθωση, η οποία πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης, ο δευτεραθλητής Παρνασσός Στροβόλου και ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τη θέση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου το οποίο δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση.

O Παρνασσός και ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσουν από τον πρώτο γύρο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν 11-12 και 18-19 Σεπτεμβρίου. Η Sabbianco Ανόρθωση μπαίνει στη διοργάνωση από το δεύτερο γύρο 16-17 και 23-24 Οκτωβρίου.

Από τον τρίτο γύρο (φάση των «32») ξεκινάει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, καθώς έχει την υψηλότερη θέση στην κατάταξη των ομάδων βάσει δυναμικότητας αφού πήρε τη θέση της κατόχου του τροπαίου ΑΕΚ Αθηνών, που πήρε… προαγωγή και θα παίξει EHF European League (δεύτερη τη τάξει διοργάνωση πίσω από το EHF Champions League).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ