aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Φαμπιάνο: Το τριετές γίνεται διετές με αύξηση απολαβών

Ομόνοια/Φαμπιάνο: Το τριετές γίνεται διετές με αύξηση απολαβών

Κρύος ιδρώτας που έλουσε τους φίλους της Ομόνοιας στο άκουσμα ότι ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο ήταν ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Ζοζέ Σα και όχι άδικα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν ο MVP των πρασίνων αλλά και του πρωταθλήματος στην πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του «τριφυλλιού».

Ακόμα και οι αντίπαλοι αναγνώρισαν την τεράστια αξία του και αν δεν είναι ο κορυφαίους τερματοφύλακας που έπαιξε ποτέ μπάλα στο νησί δίχως αμφιβολία περιλαμβάνεται στους κορυφαίους. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον 33χρονο τερματοφύλακα έχει ξεθωριάσει για τα καλά, αφού όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ομόνοιας.

Την ίδια ώρα ο Φαμπιάνο ουδέποτε έδειξε τάσεις φυγής. Αντιθέτως, εκτιμά απεριόριστα το γεγονός ότι η Ομόνοια τον εμπιστεύθηκε όταν ήταν άνεργος αλλά και όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπέρσινης σεζόν.

«Πιστεύω ναι, θα έρθουν καλά νέα για τον Φαμπιάνο και άλλους παίκτες», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, προαναγγέλλοντας ευχάριστα νέα. Ομόνοια και Φαμπιάνο εδώ και καιρό είναι σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy αν και αρχικά έγινε συζήτηση για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας οι δύο πλευρές «κλειδώνουν» σε επέκταση του υφιστάμενου συμβολαίου (που λήγει το καλοκαίρι του 2022) έως το 2024 με αύξηση απολαβών.

Με απλά λόγια ο Φαμπιάνο θα είναι εκτός απροόπτου κάτοικος «Ηλίας Πούλλος» μέχρι τα 36 του χρόνια και οι φίλοι της Ομόνοιας θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ