aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Θα έρθουν άλλοι, καλύτεροι!»

Ανόρθωση: «Θα έρθουν άλλοι, καλύτεροι!»

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας και δεν… έρχονται μετεγγραφικά νέα από την Ανόρθωση. Ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του έχουν ανεβάσει ρυθμό για τη δόμηση της ομάδας τους για τη νέα περίοδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ένα νέο απόκτημα. Και γι αυτόν ακόμη τον Μάριο Αντωνιάδη που θεωρείται «κλειστός», δεν έχει εκδοθεί επίσημο φιρμάνι.

Στην παρούσα φάση είναι υπερβολή να λεχθεί ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά ανοικτά «μέτωπα». Έχουν φύγει αρκετοί κυανόλευκοι, ενδέχεται να φύγουν κι άλλοι, οι οποίοι θα πρέπει να αντικατασταθούν. Στις πλείστες των περιπτώσεων, ο Κετσπάγια διαμηνύει στη διοίκηση ότι θα έρθουν άλλοι που θα τους αντικαταστήσουν επάξια, ενδεχομένως και με μεγαλύτερη ποιότητα και προσφορά.

Παρελθόν από την «Κυρία» θεωρείται ο Ντορ Μίχα. Ο Ισραηλινός είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να κάνει χρήση της σχετικής ρήτρας για την αποχώρησή του. Χθες έβαλε με ανάρτησή του τους τίτλους τέλους με τον φοίνικα στο στήθος. Στο στενό του περιβάλλον λέει ότι δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του πρόταση της Χάποελ Μπερ Σεβά, το πιθανότερο είναι ότι θα «πληρώσει» ο ίδιος τη ρήτρα των 100 χιλιάδων ευρώ και θα πάει στην ομάδα που θα επιλέξει. Από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» απομακρύνεται και ο Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Goal.com.cy «θέλω να φύγω και να πάω στον ΑΠΟΕΛ», ήταν η τελευταία ενημέρωση του Γεωργιανού μέσου προς τους διοικούντες την Ανόρθωση. Οι αξιωματούχοι της «Κυρίας», ξεκαθάρισαν τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και δημόσια, ότι διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά θα συναινέσουν σε παραχώρησή του.

Με αυτά τα δεδομένα, οι προσθήκες για τη νέα σεζόν αναμένεται να ξεπεράσουν τις δέκα. Έξι για να «γεμίσουν» οι 15 θέσεις των ξένων παικτών του καταλόγου Α, ενώ αναμένεται ότι θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες και από την κυπριακή αγορά. Ένας απ’ αυτούς ενδέχεται να είναι ο Ονησίφορος Ρουσιάς, το θέμα του οποίου θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ