aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Αναμονή για προπονητή, ξένους και… μπόνους

ΑΠΟΕΛ: Αναμονή για προπονητή, ξένους και… μπόνους

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ υπάρχει σ’ ένα βαθμό ανησυχία, μετά την αποχώρηση δυο Κύπριων καλαθοσφαιριστών, των Σιζόπουλου και Λοϊζίδη. Ως γνωστόν, ο πρώτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και ο δεύτερος στην ΕΘΑ. Ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει από το περιβάλλον των γαλαζοκίτρινων είναι ότι, δεν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση από την εγχώρια αγορά, τη στιγμή που έχει ήδη αποκτηθεί ο Κασκίρης.

Ανοικτό είναι το κεφάλαιο προπονητής. Πού ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ για να βρει τη λύση σε αυτό το ζήτημα; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, γίνονται επαφές με διάφορες περιπτώσεις και εντός του προσεχούς διαστήματος θα γίνει η τελική επιλογή, που πιθανόν να είναι από την Ελλάδα.

Ακολούθως, θα αρχίσει η προσπάθεια απόκτησης ξένων παικτών. Κάτι που θα γίνει σε συνεννόηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, πάντοτε στα οικονομικά δεδομένα του σωματείου.

Όπως αναφέραμε και προ ημερών, στο σωματείο αναμένουν την τύχη που θα έχει η ποδοσφαιρική ομάδα στους αγώνες με την Κοπεγχάγη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους, τότε το μπόνους που θα πάρει το σωματείο θα είναι αρκετά σημαντικό, δίνοντας λύση στο οικονομικό, αυξάνοντας και το μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ