aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΤο μπαλάκι στην ΚΟΠ μετά τα νέα μέτρα, πιθανή αναβολή αγωνιστικών

Το μπαλάκι στην ΚΟΠ μετά τα νέα μέτρα, πιθανή αναβολή αγωνιστικών

«Λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες σε Λεμεσό και Πάφο, πλην των πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας και Εθνικών ομάδων αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο και ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μετά το διάγγελμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, διευκρινίζεται πως «αναστέλλονται οι προπονήσεις εξαιρουμένων των πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας και των αγώνων Εθνικών Ομάδων», επομένως οι ομάδες Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας που εδρεύουν σε Λεμεσό και Πάφο δεν θα μπορούν καν να προπονηθούν. Επομένως, δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες ομάδων από τις δύο επαρχίες και ιδίως στις μικρότερες κατηγορίες είναι πολλές.

Μόνο στη Β’ Κατηγορία στο διάστημα που θα είναι σε ισχύ το διάταγμα, δηλαδή από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένοι εννέα αγώνες με τη συμμετοχή ομάδων από τις δύο επαρχίες.

Το μπαλάκι πάει στα πόδια της ΚΟΠ για το κατά πόσο θα διεξαχθούν οι αγώνες των επόμενων δύο αγωνιστικών (δεν υπάρχει δράση το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου) στους οποίους συμμετέχουν ομάδες από τις υπόλοιπες πόλεις ή εάν θα προχωρήσει σε αναβολή όλων των αγώνων στις κατηγορίες Β’, Γ’ και Επίλεκτης.

Δεν επηρεάζεται το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς φυσικά την παρουσία οπαδών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ