aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα με νίκη για ΑΠΟΕΛ, Μαυρομμάτη, ΕΘΑ, Παρνασσό κι Ονήσιλο

Πρεμιέρα με νίκη για ΑΠΟΕΛ, Μαυρομμάτη, ΕΘΑ, Παρνασσό κι Ονήσιλο

Άνοιξε η αυλαία του παγκύπριου διασωματειακού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 περιλάμβανε πέντε αναμετρήσεις.

Ο περσινός νταμπλούχος Μαυρομμάτης, στον Αγ. Παύλο (φωτογραφία) επιβλήθηκε του ΚΝ Ακρόπολης με 3-1 μετά από δύο νίκες των Γ. Γιάγκου και μία του Μ. Γιάγκου. Τη νίκη της ομάδας της Ακρόπολης σημείωσε ο Γ. Νεοφύτου.

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της και η Goodgate ΕΘΑ η οποία κέρδισε στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης τον Ευαγόρα Λακατάμιας με 3-1. Τις νίκες πέτυχαν δύο ο Α. Τσίσσιος  και μια ο Β. Βασιλείου, ενώ την νίκη του  Ευαγόρα σημείωσε ο Στ. Γεωργίου.

Ο Παρνασσός Στροβόλου πήρε το δίποντο επί του Λένα Λεμεσού με 3-1 χάρις στις δύο νίκες του Ο. Σεραφίμωβ και μία του Γ. Γερούδη. Για την ομάδα της Λεμεσού κέρδισε ο Α. Λαός.

Στην Λακατάμια ο τοπικός Ονήσιλος επικράτησε της ΕΝ Κυθραίας με 3-1. Τις νίκες του Ονήσιλου πέτυχαν δύο ο Α. Ευσταθίου και μια ο Κ. Χριστούδιας. Ο Α. Γεωργιάδης σημείωσε την νίκη της ΕΝ Κυθραίας.

Η ομάδα του Canderel ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο επί του νεοφώτιστου ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 3-0 στην έδρα του. Τις νίκες πέτυχαν οι Στ. Γρηγορίου, Χρ. Σάββα και Σ. Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ