aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Πρόγραμμα με συν και πλην

ΕΝΠ: Πρόγραμμα με συν και πλην

Οι τέσσερις βαθμοί σε έξι αγωνιστικές δεν είναι πολλοί, ωστόσο είναι φανερό ότι παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται πιο απαιτητική η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Γεγονός που της δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί για τη συνέχεια, ότι μπορεί να μαζέψει καλύτερη σοδειά. Το πρόγραμμα ώς το τέλος του α’ γύρου έχει θετικά και αρνητικά.

Στις πέντε αγωνιστικές που περιλαμβάνει, από τη μια θα βρεθούν απέναντι στους βυσσινί τρεις ομάδες με υψηλούς στόχους, οι ΑΕΛ (Τσίρειο), ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και ΑΕΚ («Τάσος Μάρκου»), από την άλλη θα δώσουν δύο παιχνίδια ανταγωνίστριές τους στη μάχη του βυθού, την Αλκή («Τάσος Μάρκου») και την Πάφος FC («Στέλιος Κυριακίδης»).

Απέναντι στις δύο τελευταίες έχει τη δυνατότητα για έξι βαθμούς, δίχως όμως να θεωρούνται σε καμία περίπτωση δεδομένοι. Αν τα καταφέρει, όμως, και -ακόμα περισσότερο- αν αρπάξει πόντο ή πόντους απέναντι στους άλλους τρεις, θα μπει στον β’ γύρο με υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ