aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Σύντομα τα πακέτα για τους ομίλους

ΑΕΚ: Σύντομα τα πακέτα για τους ομίλους

Αρκετοί είναι οι φίλοι της ΑΕΚ που περιμένουν με αγωνία τα πακέτα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα τους εντός και εκτός Κύπρου. Σήμερα, πολύ πιθανόν να γίνουν γνωστά τα πακέτα για τα τρία εντός έδρας ματς με τις Ζυρίχη, Λουντογκόρετς και Λεβερκούζεν. Η πώληση των πακέτων, το πιο πιθανό είναι να αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα και όχι αμέσως, και σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τον κόσμο. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ θα δώσει τα τρία εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων στο ΓΣΠ και όχι στο ΑΕΚ Αρένα.

Αναμονή υπάρχει και για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, μιας και θα βγουν και εκεί προσφορές για τον κόσμο. Ακόμη και σήμερα είναι πιθανό η διοίκηση να προβεί σε ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο για το τι πρέπει να κάνει αν θέλει να βρεθεί οργανωμένα με την ΑΕΚ στα ταξίδια που θα γίνουν σε Γερμανία, Βουλγαρία και Ελβετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ