aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με τη σύνθεση των φιλικών

Πάφος FC: Με τη σύνθεση των φιλικών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Η Πάφος FC θα αρχίσει τις προσπάθειές της στον μαραθώνιο, αντιμετωπίζοντας απόψε την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» (20:00, Cytavision Sports 1) και έχοντας σαν μοναδικό στόχο τη νίκη. Υπάρχει μια απορία, για το σχήμα και με ποιους θα αντιμετωπίσει η παφιακή ομάδα την Ανόρθωση, γιατί έχουν έρθει και οι νέοι παίκτες, οι οποίοι έστω και με λίγες προπονήσεις, υπολογίζονται λόγω ποιότητας από τον Στίβεν Πρέσλι .

Το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσει με αυτούς που αγωνίστηκαν στα φιλικά με Νέα Σαλαμίνα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Θα φανεί πάντως στο γήπεδο σε ποια κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα του Σκωτσέζου προπονητή και με ποιο τρόπο θα κτυπήσει το παιχνίδι για να κερδίσει ή στη χειρότερη περίπτωση να πάρει τον πρώτο της βαθμό.

Κάθε σεζόν θα υπάρχουν και νέοι στόχοι και αυτό είναι κάτι που ισχύει και στη νέα αγωνιστική περίοδο για την Πάφος FC. Στην περασμένη μεταβατική σεζόν, η παφίτικη ομάδα κατάφερε να κρατηθεί στην Α κατηγορία, ενώ φέτος θα προσπαθήσει για το βήμα παραπάνω. Να έχει δηλαδή μια σταθερή πορεία και να τεθούν οι βάσεις γα τα επόμενα χρόνια. Η οργάνωση στην οποία στηρίζεται η ποδοσφαιρική εταιρεία, δεν έχει να κάνει μόνο με το παρόν, αλλά πιο πολύ με το μέλλον και την καθιέρωση της ομάδας, για να κυνηγήσει και τις πιο ψηλές διακρίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ