aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ: Έμειναν κρυφά τρία ύποπτα κρούσματα πριν το ματς με τη Σίτι!

Άρσεναλ: Έμειναν κρυφά τρία ύποπτα κρούσματα πριν το ματς με τη Σίτι!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Άρσεναλ που έμειναν κρυφά, λίγες μέρες πριν από το πρόσφατο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad!

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, οι «κανονιέρηδες» προτού έρθουν αντιμέτωποι με τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την επανέναρξη του αγγλικού ποδοσφαίρου στο Etihad, με τους Τζάκα και Μάρι ν’ αποκομίζουν χτυπήματα, είχαν να διαχειριστούν και τρία κρούσματα κορωνοϊού!

Βάσει του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, τρεις ποδοσφαιριστές έχασαν τρεις μέρες προπονήσεων καθώς ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και λόγω της πολύ στενής του επαφής με δυο συμπαίκτες του, έπρεπε και οι τρεις ν’ απομονωθούν για λίγες μέρες!

Βέβαια, όπως τονίζει ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν στο ρεπορτάζ του, επειδή είχαν γίνει τεστ λίγες μέρες νωρίτερα, στην Άρσεναλ το αντιμετώπισαν ως… λανθασμένο συναγερμό κι όχι ως κάτι σοβαρό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ