aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠεριμένουν συμβόλαια με υπογραφή

Περιμένουν συμβόλαια με υπογραφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις 2 Ιουνίου ο Ερμής ανακοίνωνε την πρόσληψη του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή και πέντε ημέρες αργότερα αποχώρησε από την ομάδα. Μία αναπάντεχη εξέλιξη προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας μιας και για προσωπικούς λόγους τα μάζεψε και έφυγε από τους «φτεροπόδαρους» χωρίς να διαρρέει κάτι περισσότερο. Πέντε ημέρες άντεξε επίσημα στη θέση ο Βέσκο και πλέον στον Ερμή θα αποφασίσουν αν θα αντικατασταθεί ή αν θα παραμείνει η ομάδα προγραμματισμού ως έχει.

Το δεδομένο είναι ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός δεν θα μείνει στάσιμος από αυτή την εξέλιξη, αν και ο Μιχαΐλοβιτς έκανε ήδη αρκετή δουλειά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Συμβόλαια έχουν σταλεί σε διάφορους ποδοσφαιριστές και στον Ερμή περιμένουν να τα πάρουν πίσω υπογεγραμμένα. Κάποιες περιπτώσεις έχουν «ναυαγήσει», ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες όπου γίνονται ακόμη συζητήσεις. Ο Κώστας Καϊάφας έχει μπόλικο δρόμο να διαβεί στο κεφάλαιο του σχεδιασμού μιας και ψάχνει να δημιουργήσει μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στους παίκτες που ξεχωρίζει και που θα προσπαθήσει να φέρει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ