aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Κέρκεζ μένει και δουλεύει στο πλάνο της διοίκησης Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ μένει και δουλεύει στο πλάνο της διοίκησης Σοφοκλέους

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Βασίλη Παπαφώτη είναι υπαρκτό, έστω κι αν δεν υπάρχει πρόθεση επιβεβαίωσης. Το γεγονός αυτό, «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα πως στην ΑΕΛ σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν κι ας είναι σε αναμονή των εξελίξεων για τη φετινή και ποια θα είναι η κατάληξή της.

Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη έτοιμο πλάνο της διοίκησης Σοφοκλέους, για το οποίο έκανε αναφορά ο Ντούσαν Κέρκεζ στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, δεν βλέπουν τον λόγο να μη δουλέψουν για την επόμενη περίοδο, έστω ώς ένα βαθμό.

Σ’ αυτό το πλάνο επικεντρώθηκε ο Βόσνιος προπονητής και οι συνεργάτες του, από τη στιγμή που συμφώνησε με τη διοίκηση να θέσει κατευθυντήριες γραμμές. Είναι κι αυτό στοιχείο που φανερώνει την πρόθεση του προπονητή για συνέχιση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, κάτι που «φωτογράφισε» στη συνέντευξή του.

Στην ΑΕΛ, βάσει του πλάνου για τη νέα περίοδο, έχουν ως στόχο η ομάδα τους να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια όπως κάνει την τελευταία διετία. Αυτό που  θέλουν να κάνουν στον σύλλογο της Λεμεσού είναι να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση όπως διαμορφώνεται με την πανδημία του κορωνοϊού. Φυσικά, θεωρείται δεδομένο πως θα είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός, κάτι που εξυπακούει μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ