aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΌρθιος στην Τούμπα και τώρα Ευρώπη

Όρθιος στην Τούμπα και τώρα Ευρώπη

Πολύ καλή εμφάνιση και ισοπαλία (1-1) μέσα στην Τούμπα για τον Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πιο δυνατό φιλικό τεστ της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Λεμεσού με λίγη προσοχή θα μπορούσε να έφευγε ακόμα και με τη νίκη, αλλά σε ένα φιλικό ως είθισται δεν μετρά το αποτέλεσμα, αλλά τα συμπεράσματα και οι δοκιμές του προπονητή.

Μια βδομάδα, λοιπόν, πριν από τον πρώτο αγώνα με την Γκρασχόπερς, που πήρε την πρόκριση επί της Ρέικιαβικ, μετά τη νίκη της με 2-1 στον ψεσινό επαναληπτικό, ο Απόλλων δήλωσε έτοιμος για τις ευρωπαϊκές μάχες.

Η ομάδα της Λεμεσού δημιούργησε και έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, όπως και ο ΠΑΟΚ, που έδειξε όμως να έχει πιο πολύ το μυαλό του στο παιγνίδι με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι του Πίεχ (84’) και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Τζιόλη στις καθυστερήσεις (90’+3).

Ο Γιώργος Βασιλείου σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε: «Πιστεύω και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά καλά. Είμαστε στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας και έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Καλή τύχη και στις δύο και μακάρι να περάσουν. Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θα είμαστε την ερχόμενη Πέμπτη αλλά θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελβετία».

ΠΑΟΚ: Γλύκος (61′ Μπρκιτς), Μάτος (28′ Κίτσιου), Κρέσπο (78′ Πούγγουρας), Τζαβέλλας (61′ Μαλεζάς), Λέοβατς (61′ Γιαννούλης), Σάχοφ (61′ Τζιόλης), Τσίμιροτ (46′ Χαρίσης), Πέλκας (46′ Μπίσεσβαρ), Τζάλμα (61′ Ζάιρο), Ροντρίγκες (61′ Περέιρα), Κουλούρης (78′ Κάνιας).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Αγγελή (90′ Κυριάκου), Βινίσιους, Βασιλείου (68′ Μπαραΐμπα), Στυλιανού, Κυριάκου, Μπάρμπαρο (46′ Πίττας), Ντα Σίλβα (71′ Σατσέτι), Μάγκλιτσα (46′ Μπεντόγια), Γκιέ Γκιέ (65′ Πίεχ), Πέδρο.

 

Live…

18′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι είναι για τον ΠΑΟΚ με τον Ροντρίγκες να βρίσκει με κάθετο παιχνίδι στον Τσίμιροτ, αυτός “έσπασε” για τον Κάμπος, όμως ο Αγκολέζος αστόχησε από θέση τετ α τετ.

25′ Μακρινό σουτ του Ντα Σίλβα η μπάλα καταλήγει άουτ.

29′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Λέο Μάτος, στη θέση του ο Κίτσιου.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο ν’ απειλήσει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Η μοναδική ευκαιρία ήταν αυτή του 18′, στην αντεπίθεση από κόρνερ του Απόλλωνα, όταν οι ασπρόμαυροι απλώθηκαν εξαιρετικά, αλλά ο Κάμπος σπατάλησε την πάσα του Τσίμιροτ.

45′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Αλλαγές και για τον Απόλλωνα. Στο παιχνίδι πέρασαν οι Μπεντόγια και ο Πίττας.

49′ Ο Ροντρίγκες δεν προλαβαίνει τον Στυλιανού για να τελειώσει τη φάση.

62′ Έξι παίκτες μπαίνουν ταυτόχρονα στο παιχνίδι: Μπρίκιτς αντί Γλύκου, Μαλεζάς αντί Τζαβέλλα, Τζιόλης αντί Σάκχοφ, Περέιρα αντί Ροντρίγκες, Γιαννούλης αντί Λέοβατς και Τζιόλης αντί Σάκχοφ.

64′ Ο Πιέχ αντί του Γκιέ Γκιέ για τον Απόλλωνα.

68′ Ντουντού αντί Βασιλείου.

71′ Ο Σακέτι αντί του Ντα Σίλβα.

73′ Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με σουτ του Κίτσιου και τετ α τετ του Κουλούρη. Σε αμφότερες ο Βάλε διώχνει σωτήρια.

84′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιέχ.

90′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Κυριάκου αντί Αγγελή.

92′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ εκτελεί το κόρνερ και ο Τζιόλης με κεφαλιά ισοφαρίζει για τον Δικέφαλο.

Λήξη αγώνα. ΠΑΟΚ – Απόλλων 1-1.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ