aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενδιαφέρον για τον Μπίτνερ

Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση αριστερού μπακ από τον ΠΑΟΚ στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Όπως έγραψε χθες η εφημερίδα «Arena Press», οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπίτνερ (αριστερά στη φωτό), ο οποίος αγωνίζεται στη Φίτεσε και έφτασε μέχρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για Ολλανδό αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος φέτος μετρά 11 συμμετοχές με την ομάδα (χωρίς να έχει χάσει λεπτό) και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Ο 28χρονος άσος έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Άγιαξ, έπαιξε στη Φίτεσε από το 2008 μέχρι το 2012, όταν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους».

Στην Αγγλία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, έχοντας 28 συμμετοχές από το 2012 μέχρι το 2014 με προπονητές τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ντέιβιντ Μόγιες. Έχει παίξει για έξι μήνες δανεικός (Ιανουάριος-Ιούνιος 2016) στην Ντινάμο Μόσχας, στη συνέχεια πήγε στην Άντερλεχτ και επέστρεψε στη Φίτεσε τον περασμένο Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ