aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι €570.000 και ο όρος υποχρεωτικής αγοράς του MVP Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: Οι €570.000 και ο όρος υποχρεωτικής αγοράς του MVP Μπέλετς

Τεράστια αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη έχει για τον ΑΠΟΕΛ η μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Καραμπάχ (2-1). Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και έβαλαν στο ταμείο τους 570.000 ευρώ, ποσό που δίνει ως μπόνους η ΟΥΕΦΑ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα στο ΓΣΠ. Για 58’ ήταν κάκιστοι, ήταν πίσω στο σκορ, αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους και βρέθηκαν μία ανάσα από το να δεχθούν δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Βιντ Μπέλετς φώναξε «παρών» έσωσε την εστία της ομάδας του τρεις περιπτώσεις και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας αποδείχτηκε καθοριστικός γι’ άλλη μία φορά και δικαιώνει όσους τον επέλεξαν το περασμένο Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πως το κάνεις δεν κατάλαβε κανείς, Χρόνια Πολλά!

Ο 29χρονος πορτιέρε παίζει στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Σαμπντόρια με τους γαλαζοκίτρινους να διατηρούν όρο υποχρεωτικής αγοράς του το ερχόμενο Καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο καθεστώς μετεγγραφής συνηθίζεται στο εξωτερικό την τελευταία διετία και εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Μπέλετς. Ο ΑΠΟΕΛ θα καταβάλει ένα ποσό (κοντά στις 100.000 ευρώ) στην ιταλική ομάδα και θα κάνει δικό του τον Σλοβένο, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση με τους εξαιρετικούς τερματοφύλακες (Χιώτης, Πάρντο, Βάτερμαν) στον «Αρχάγγελο» την τελευταία δεκαετία.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Θρυλική νίκη με επική ανατροπή και γενέθλια με φόντο τους «32»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ