Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δεδομένα με Ρομπέρζ και Σελάγια ενόψει ΑΠΟΕΛ, «κόπηκε» ο Εμπιντά

Τα δεδομένα με Ρομπέρζ και Σελάγια ενόψει ΑΠΟΕΛ, «κόπηκε» ο Εμπιντά

Χωρίς τους Ρομπέρζ, Σελάγια και Εμπιντά ταξίδεψε στο Παραλίμνι για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων, Φανούριο Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε στην Cytavision πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι πρώτοι δύο έχουν αυξημένες πιθανότητες για να προλάβουν το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τον Εμπιντά, ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής δεν ήταν κάποιος τραυματισμός, αλλά εξαιτίας απόφασης του Σωφρόνη Αυγουστή.

«Ο Βαλεντίν και ο Σελάγια θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Εμπιντά δεν έμεινε εκτός για τραυματισμό αλλά για λόγους τακτικής από τον προπονητή. Ο Ψύχας είναι μακροχρόνια απόντας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ