aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνόρθωση: Σενάρια για ενδιαφέρον Ολυμπιακού Πειραιώς και ΠΑΟΚ για τον Ιωάννου

Ανόρθωση: Σενάρια για ενδιαφέρον Ολυμπιακού Πειραιώς και ΠΑΟΚ για τον Ιωάννου

Επικαλούμενοι κυπριακές πηγές, συνάδελφοι από την ιστοσελίδα «To10.gr», κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των δύο ελληνικών ομάδων για τον Μιχάλη Ιωάννου, τον νεαρό επιτελικό μέσο (παίζει και στα άκρα της επίθεσης) της Ανόρθωσης.

Ο Ιωάννου θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις στην εθνική Κύπρου. Ωστόσο φέτος δεν έχει καταφέρει να παίξει σε κάποιο ματς της Ανόρθωσης, με την οποία έχει ήδη 16 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του 19χρονου μέσο, με τα ΜΜΕ στην Κύπρο να επιμένουν για τα συγκεκριμένα σενάρια», αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα. Πάντως, έστω κι αν επικαλούνται κυπριακά ΜΜΕ, οι συνάδελφοι στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού δεν δημοσιεύτηκαν σε κάποιο σοβαρό ή μη, Μέσο, πληροφορίες σχετικά με τα πιο πάνω.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι για τον συγκεκριμένο παίκτη, όμως στο παρελθόν έχει αποδείξει πως αν ξεχωρίσει κάποια περίπτωση, τότε θα κινηθεί και για την απόκτησή του, όπως έκανε πλειστάκις στο παρελθόν, αλλά και μόλις χθες με τον Κωστή.

Το μοναδικό που λέχθηκε από κυπριακό στόμα για τον Μιχάλη Ιωάννου δημόσια, είναι μία ατάκα του Γιάννου Οκκά σε ελλαδικές ιστοσελίδες, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Κωστή, τον Κάστανο, αλλά και για τα κυπριακά ταλέντα γενικώς:

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Γρηγόρης είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος. Στην ίδια ηλικία με τον Κωστή έκανε απίθανα πράγματα με τη μπάλα. Μπορούσε να περάσει και 3-4 αντιπάλους. Όχι ότι ο Κωστή δεν μπορεί κάτι τέτοιο, αλλά έχει μάθει να παίζει πιο απλά. Να μην κουράζει τη μπάλα στα πόδια του. Αυτοί οι δύο παίκτες μαζί με τον Μιχάλη Ιωάννου της Ανόρθωσης (σ.σ. ας κρατήσουμε αυτό το όνομα επειδή σύντομα μπορεί να μας απασχολήσει…), είναι για μένα ό,τι καλύτερο διαθέτει η Κύπρος στην ηλικία τους. Από πίσω, όμως, έρχονται κι άλλα παιδιά με ταλέντο. Θα με θυμηθείτε στο μέλλον…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ