aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤα «εφόδια» του νέου Απόλλωνα...

Τα «εφόδια» του νέου Απόλλωνα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα «εφόδια» του νέου Απόλλωνα φαίνονται πως είναι περισσότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Να υπάρχει πληθώρα επιλογών ώστε να εκμηδενιστούν οι ανησυχίες που θα προκαλέσουν τυχόν μαζεμένες απουσίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Το «όπλο» των κυανόλευκων έχει να κάνει πιο πολύ με την παρουσία επιθετικών μεγάλου βεληνεκούς. Στον τομέα αυτό, η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ φαίνεται πως μπορεί να πετύχει πολλά, καθώς διατηρήθηκαν οι Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ, Άντον Μαγκλίτσα, Φώτης Παπουλής, Άλεξ ντα Σίλβα, Λούκα Στογιάνοβιτς και Ζοάο Πέδρο, παίκτες που έδωσαν τις περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα πέρσι. Παράλληλα προστέθηκε στο ρόστερ ο Αρκάδιους Πίεχ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος πόσο σημαντικό είναι για τον τεχνικό του Απόλλωνα να έχει τόσους πολλούς και ικανούς επιθετικούς στη διάθεσή του. Γιατί η διαδρομή που έχει να διανύσει η ομάδα είναι μεγάλη και θα χρειαστούν άπαντες να δώσουν το μέγιστο των δυνάμεών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ