aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜπεν Σιμόν: «Δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με τη κριτική»

Μπεν Σιμόν: «Δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με τη κριτική»

Συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο παρουσιάστηκε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει τα μεγάλα αποτελέσματα που χρειάζεται. Υπενθυμίζουμε πως η Κύπρος αντιμετωπίζει αύριο (9/9, 21:45) εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο για την προημιτελική φάση του Euro 2020.

Αναλυτικά: «Οι ποδοσφαιριστές μου θα προσεγγίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα παρά το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στη Κύπρο. Θέλουμε να παίζουμε θετικό και καλό ποδόσφαιρο μπορεί να μην τα καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να περάσουμε κάποια στάδια για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το επίπεδο μας. Συγκεντρωνόμαστε στα θετικά του κάθε αγώνα, θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με κάποιους έμπειρους. Θεωρώ πως θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα. Ήρθαμε να νικήσουμε το Σαν Μαρίνο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι σωστή. Κρατάμε τα καλά πράγματα από τους αγώνες, η κριτική είναι μέρος της ζωής μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με τη κριτική. Όμως την δέχομαι, σέβομαι τις απόψεις που εκφράζονται για την ομάδα».

Μετά από σχετική ερώτηση Σιμόν ανέφερε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής, είναι ο Ματίγια Σπόλιαριτς, ο οποίος επίσης μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Όμως ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μας απογοήτευσε η ισοπαλία με το Καζακστάν, όμως τώρα είναι μια άλλη μέρα, είναι ένας άλλος αγώνας και ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη», ανέφερε ο Ματίγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ