aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπροστά έβαζε, πίσω έμπαζε…

Μπροστά έβαζε, πίσω έμπαζε…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε με αντίπαλο την Ομόνοια, παρουσίασε και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στον Λιάσο Λουκά τις προσεχείς μέρες, πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση (την προσεχή Κυριακή στις 19:00), να βελτιώσει τα κακώς έχοντα και η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατό έτοιμη και ικανή για να αρχίσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλεκοι, λοιπόν, παρουσίασαν επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες, κάτι άλλωστε που μαρτυρά το σκορ (3-4). Μεσοεπιθετικά η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει ποιότητα και ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι οι Μακρίεφ, Σανγκόι, Μπριζίτο. Μεσοαμυντικά επιβάλλεται μεγαλύτερη συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και κυρίως να «δέσει» περισσότερο η αμυντική με τη μεσαία γραμμή.

Η Νέα Σαλαμίνα στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια άρχισε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Βεσελόφσκι, Καρό, Γκράσι, Βοσκανιάν, Παρκ, Λεμέσιος, Μανογιάν, Μπριτζίτο, Κάκκο, Σανγκόι, Μακρίεφ. Ενόψει της πρεμιέρας αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ