aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟρεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο

Ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν και δεν έχει την αίγλη της κούπας του πρωταθλητή ή του κυπελλούχου, δεν παύει το Σούπερ Καπ να αποτελεί ένα τρόπαιο, το πρώτο στη νέα αγωνιστική περίοδο και στον ΑΠΟΕΛ αναμφιβόλως θέλουν να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους, τη 14η στο συγκεκριμένο θεσμό και πρώτη μετά το 2013.

Απέναντι στον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καλούνται αύριο όσοι ποδοσφαιριστές επιλεγούν να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανοίγοντας τη σεζόν επιτυχημένα. Μια ενδεχόμενη επιτυχία παραλλήλως επί των περσινών κυπελλούχων που διαθέτουν ένα ιδιαίτερα ικανό σύνολο, θα λειτουργήσει ακόμη πιο θετικά ενόψει της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σλάβια Πράγας (15 Αυγούστου). Θα ανεβάσει την ψυχολογία και θα διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό κλίμα.

Για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει, πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση γιατί μέρα με τη μέρα θέλει να μαθαίνει καλύτερα τους παίκτες του, να αξιολογεί το ρόστερ καθώς δεν έχει καιρό που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Είναι και μια προετοιμασία για τα πολύ σοβαρά και δυνατά παιχνίδια που έχουμε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Αφού ξεκαθάρισε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα θα τους προστατέψει, εννοώντας προφανώς τον Μιλάνοφ, ίσως και τον Καρλάο, ανέφερε: «Αλλά από την άλλη είναι σημαντικό οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να έχουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όμως από τη στιγμή που υπάρχει επίσημος αγώνας, θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε αυτό τον τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ