aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΖωντανή η Βερόνα, ανατροπή με Μίλαν

Ζωντανή η Βερόνα, ανατροπή με Μίλαν

Δεν τα παρατάει η Ελλάς, καθώς με σπουδαία ανατροπή νίκησε 2-1 τη Μίλαν στην Βερόνα, έτσι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην Serie A.

Ο Ζερεμί Μενέζ άνοιξε το σκορ στο 21′ με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Γκολίνι σουτ του Κεϊσούκε Χόντα.

Ο Γάλλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε πάσα στον Χοσέ Μάουρι που ήταν δίπλα του έτοιμος να σκοράρει, με τον 19άχρονο Αργεντινό να ου φωνάζει έντονα και δικαιολογημένα, έτσι λίγο αργότερα ήρθε η τιμωρία.

Η Βερόνα κέρδισε πέναλτι και ο Τζανπάολο Πατσίνι με ιδανική εκτέλεση νίκησε τον Ντοναρούμα (έπεσε καλά), έτσι ισοφάρισε σε 1-1 στο 72′, σκοράροντας σε βάρος της πρώην ομάδας του.

Ακολούθησε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους και πολλές αποκρούσεις του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, του καλύτερου παίκτη των “ροσονέρι”. Όμως στο 95′ η εκτέλεση φάουλ του Λούκα Σιλιγκάρντι ήταν εξαιρετική, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Μένει ζωντανή η Βερόνα, αλλά αν η Κάρπι αργότερα νικήσει την Έμπολι, τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά.

ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Πιζάνο, Μόρας, Μπιανκέτι, Αλμπερτάτσι, Ιονίτσα, Μαρόνε, Βσόλεκ (61′ Γκόμες Τάλεμπ), Σιλιγκάρντι, Ρέμπιτς (39′ Ρόμουλο), Πατσίνι (77′ Κέκιν).

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο (34′ Αντονέλι), Μοντολίβο, Κούτσκα, Χοσέ Μάουρι (78′ Λουίζ Αντριάνο), Χόντα, Μενέζ, Μπάκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ