aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «σύνθημα» στους παίχτες του!

ΑΠΟΕΛ: Το «σύνθημα» στους παίχτες του!

Το… μονοπάτι που ακολουθούσε ο Τόμας Κρίστιανσεν κατά την προετοιμασία της ομάδας πριν από τους αγώνες, φαίνεται πως ακολουθεί και ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή, δεν «κουράζει» τους παίκτες με πολλά λόγια και αρκείται σε όλα όσα αφορούν την καλύτερη δυνατή εκγύμνασή τους ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των προκλήσεων που έχουν μπροστά τους.

Για παράδειγμα, πριν από την πρωινή προπόνηση, ο Μάριο Μπέιν δεν θέλησε να πει και πολλά στους παίκτες του, μένοντας στα απολύτως απαραίτητα. Για να ακριβολογούμε, τα συνόψισε όλα σε δύο-τρεις γραμμές, δίνοντας με τον δικό του τρόπο το «σύνθημα» στους ποδοσφαιριστές ενόψει του πρώτου αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βιτορούλ.

«Να πάμε στη Ρουμανία σοβαρά, να αγωνισθούμε πειθαρχημένα ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η υπόθεση πρόκριση δεν θα τελειώσει σ’ ένα παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες, πριν αυτοί αρχίσουν το πρόγραμμα εκγύμνασής τους. Όσο και εάν το παιχνίδι την Τετάρτη το βράδυ θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, ο Ολλανδός προπονητής πιστεύει στους παίκτες του και φροντίζει με τον δικό του τρόπο να τους δείχνει καθημερινώς. Θέλει, εκτός από το να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να έχουν ανεβασμένη την ψυχολογία τους.

Οι πλείστες θέσεις στο αρχικό σχήμα είναι… καπαρωμένες. Ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Αρτυματάς (δεξιά), Λάγο (αριστερά) και σε ρόλο στόπερ οι Ρουέδα, Μερκής. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μοράις, Βινίσιους και λίγο πιο μπροστά τους ο Μπερτόλιο.  Στα άκρα του κέντρου θα είναι αριστερά ο Ορ και στην αντίθετη πλευρά τη θέση διεκδικούν οι Βάντερ, Εμπεσίλιο. Στην επίθεση θα βρεθεί σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ντε Κάμαργκο, αφού ο Ποτέ είναι τραυματίας. Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν τον αγώνα στο στάδιο «Ακαδημία Χάτζι», εκτός και εάν ο Μπέιν ανακατέψει την τράπουλα ώστε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή, κάτι που θεωρείται απομακρυσμένο σενάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ