aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Απογοήτευση αλλά βλέπει μπροστά…

ΑΕΛ: Απογοήτευση αλλά βλέπει μπροστά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο οι δυνάμεις τής το επέτρεπαν, η ΑΕΛ το πάλεψε και ο κόσμος θα πρέπει να νιώθει περήφανος για την ομάδα του και ας αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυπελλούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 14’ όμως δεν τα παράτησαν. Όχι μόνο άξιζε να ισοφαρίσει η ΑΕΛ, είχε δικαίωμα να ανατρέψει και το σκορ και να φθάσει στην πρόκριση. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Το δοκάρι με τον Ν. Τεϊσέιρα, το πέναλτι που δεν της δόθηκε, οι αποκρούσεις του Κουέστα, κράτησαν την ΑΕΛ μακριά από ένα γκολ. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, απέναντι στον Άρη που είχε πιο πολλές επιλογές.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι, λοιπόν, της ΑΕΛ τερματίστηκε νωρίς και αυτό που έχει να κάνει, είναι να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Σε τρεις εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι έτοιμη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και από πλευράς διοικητικής σταθερότητας. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, όση πίκρα κι αν πρόσφερε, δεν είναι το τέλος. Προέχει να βρεθεί άμεσα λύση στο διοικητικό τοπίο, να μην υπάρξουν άλλες αναβολές στο ζήτημα και αγωνία που μπορεί να επηρεάσει την ομάδα.

Ο Κέρκεζ προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την ομάδα σε δύσκολους καιρούς. Δεν έχει και πολλές επιλογές στη διάθεσή του, όμως με αυτούς που έχει θα προχωρήσει. Ο Βόσνιος προπονητής, περιμένει και αυτός με αγωνία τις εξελίξεις στα διοικητικά, καθώς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αισθάνονται καλά, να μην έχουν την έγνοια του τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Εάν υπάρχει διοικητική σταθερότητα, θα μπορέσει και η ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ