aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πουλλαΐδης και Χαμπουλλάς «πετούν» για Ολλανδία

Ανόρθωση: Πουλλαΐδης και Χαμπουλλάς «πετούν» για Ολλανδία

Η επίσημη ενημέρωση της διοίκησης της Ανόρθωσης από το Μιλ της Ολλανδίας, αναφέρει ότι οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού ο Κετσπάγια έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι διπλές προπονήσεις έχουν γίνει συνήθεια, ενώ το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Αλ Τααγόν Σαουδικής Αραβίας (18:00).

Όλα δείχνουν ότι θα είναι το πιο δυνατό φιλικό της «Κυρίας» και θα γίνει στην παρουσία του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαΐδη και του προέδρου Ευγένιου Χαμπουλλά. Οι Πουλλαΐδης και Χαμπουλλάς θα μεταβούν στην Ολλανδία αύριο, θα ενημερωθούν για την πορεία της προετοιμασίας και θα δρομολογήσουν τις περαιτέρω ενέργειες για την ενίσχυση των κυανόλευκων.

Το πιθανότερο είναι ότι θα παρακολουθήσουν και τα άλλα δύο προγραμματισμένα φιλικά της «Κυρίας» με αντιπάλους την ολλανδική Εξελσιόρ (27 Ιουλίου, 15:00) και απέναντι στην πρωταθλήτρια Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αλ Σαράια (29 Ιουλίου, 18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ