aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠράσινο... φως από Μπέιν για Ταρεμί (pics & vids)

Πράσινο… φως από Μπέιν για Ταρεμί (pics & vids)

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Από το πρωί η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, έκανε λόγο για τον Μεχντί Ταρεμί που φαίνεται πως είναι ο παίκτης που έχει προκριθεί από την επιτροπή προγραμματισμού αλλά και την τεχνική ηγεσία για την θέση του σέντερ φορ.

Ο Ιρανός που έχει προταθεί και σε ελληνικές ομάδες έχει κερδίσει του πάντες με τα αγωνιστικά του προσόντα και έτσι ο Μάριο Μπέιν έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Στο Ιράν αναφέρουν πως ο 24χρονος φορ αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας του για νέο συμβόλαιο, κάτι που δείχνει πως έχει πάρει την απόφαση για να φύγει από το Ιραν και πλέον ο δρόμος έχει κατά κάποιο τρόπο ανοίξει για τον ΑΠΟΕΛ, αν και η ομάδα του η Περσέπολις διατηρεί συμβόλαιο με τον παίκτη για ακόμα 6 μήνες.

Ο Ταρεμι τα τελευταία 2 χρόνια παιζει με τα χρώματα της Περσέπολις και έχει 80 συμμετοχές και 41 τέρματα. Ένας παίκτης που έχει φοβερά σωματικά προσόντα, αλλά παράλληλα είναι αρκετά ταχύς. Μετρα μάλιστα 19 συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα και έχει πετύχει 10 τέρματα.

https://goal.philenews.com/podosfero/kypros/a-katigoria/apoel/lete-na-ine-o-mechnti-taremi/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ