aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… κοντέρ του Γκόμες και η προστασία του «Τζίμη»

Ομόνοια: Το… κοντέρ του Γκόμες και η προστασία του «Τζίμη»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αγωνίστηκε τελικά, όπως αναφέραμε χθες, ο Βίτορ Γκόμες, παρά τη λανθασμένη αρχικά ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας. Ο Πορτογάλος μέσος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Χένινγκ Μπεργκ στο φιλικό ματς στην Κυπερούντα κόντρα στην Ζάμαλεκ (0-1) και μάλιστα αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αντικαθιστώντας τον Ζόρντι Γκόμεθ. Θυμίζουμε ότι από ένα 45λεπτο έπαιξαν επίσης οι οι Μίχαελ Λούφτνερ, Τιάγκο Φερέιρα, Βίτορ Γκόμες και Μπρούνο Άλβες, ενώ 90λεπτο έγραψε το… κοντέρ των Ζοέλ Περέιρα και Άνταμ Λανγκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η διοίκηση δεν του χαλά χατίρι…

Δεν αγωνίστηκε καθόλου για προληπτικούς λόγους ο Δημήτρης Χριστοφή. Από πλευράς «πρασίνων» κρίθηκε ορθό ο ποδοσφαιριστής να κάνει διπλή προπόνηση παρά να αγωνιστεί μετά από ένα τόσο μεγάλος χρονικό διάστημα αποχής. Αναμένεται ότι στα επόμενα φιλικά επί πολωνικού εδάφους, ο «Τζίμης» θα αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Παναγή, Μαυρίας και Τζιωνής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το… κενό στον «άσο»

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» για την Ομόνοια μετά την πενθήμερη προετοιμασία στην Κυπερούντα, ενώ αύριο θα παραχωρηθεί ρεπό στους παίκτες. Οι επιστροφή στις διπλές προπονήσεις θα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, πριν την αναχώρηση για την Πολωνία, την Τρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ