aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι νικητές στο «Κύπελλο Λάκης Ψημολοφίτης»

Οι νικητές στο «Κύπελλο Λάκης Ψημολοφίτης»

Ο αειθαλής σκοπευτής μας Ανδρέας Κωνσταντίνου με 602.3 και η νεάνιδα Άρτεμις Παντελή με 406.4, και οι δυο αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αεροβόλο τουφέκι, στον αγώνα για το «Κύπελλο Λάκης Ψημολοφίτης», με τον οποίο ολοκληρώθηκε το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο σταθερό στόχο.

Ο αγώνας έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου – Λάκης Ψημολοφίτης και τον αθλοθέτησε η εταιρία CNE TΕCHNOLOGY. Βέβαια, την παράσταση στον αγώνα έκλεψε η 10χρονη Κατερίνα Χαρή της ΣΚΟΛΕΥ, που πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων με σταντ, με 405.7!

Στις άλλες κατηγορίες, η «αργυρή» νικήτρια των ΑΜΚΕ Μαριλένα Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ, ήταν η νικήτρια στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών με 400.0, και ο συναθλητής της (και «χρυσός» νικητής των ΑΜΚΕ) Αλέξανδρος Χριστοφόρου με 599.6 πρώτευσε στην κατηγορία των εφήβων.

Ο Ανδρέας Αντωνίου με 375.3, πήρε την πρώτη θέση στο αεροβόλο τουφέκι παίδων, ο Χάρης Χαρή πρώτευσε στην κατηγορία των παίδων με σταντ με 410.6 και ο Μιχάλης Παφίτης στους παμπαίδες με 403.7. Και οι τρεις είναι αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας. Οι συναθλήτριές τους Ιακωβία Πιτταρά (386.1) και Θέα Φράγκου (391.4) ήταν οι νικήτριες στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ