aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓεωργιάδης για κάρτα οπαδού: «Θέλει κότσια, μακριά τα χέρια σας…»

Γεωργιάδης για κάρτα οπαδού: «Θέλει κότσια, μακριά τα χέρια σας…»

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο τέως πρόεδρος του ΚΟΑ, με ανάρτηση του το βράδυ της Πέμπτης (6/6) έστειλε το δικό του μήνυμα για την κάρτα φιλάθλου, εκφράζοντας την άποψή του ότι κάποιοι (παράγοντες εννοεί) φωνασκούν για να είναι αρεστοί στον κόσμο της ομάδας τους.

Αναλυτικά: «Ο καθένας να παίξει τον ρόλο του και είναι θεμιτό.  Κάποιοι πρέπει να φωνασκούν και να διαμαρτύρονται για να είναι αρεστοί στους οπαδούς τους και κάποιοι πρέπει να αντισταθούν για το γενικότερο καλό. Να γίνει αξιολόγηση και βελτίωση, αλλά μακριά τα χέρια σας. Θέλει κότσια να είσαι χρήσιμος και όχι κατ’ ανάγκη αρεστός. Όποιος μπορεί και αντέχει. Η σιωπηλή πλειοψηφία επικροτεί. Η θορυβώδης μειοψηφία θα το αποδεχτεί. Αλλού είναι το πρόβλημα. Το καλό του αθλητισμού και τα μάτια σας. Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ».

Ο Γεωργιάδης μάλιστα, για τους δικούς του λόγους ανάρτησε παράλληλα και τις πιο κάτω φωτογραφίες, για να στείλει προφανώς κάποια μηνύματα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ