aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτην Ιβηρική για «λαβράκια»…

Στην Ιβηρική για «λαβράκια»…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ταξίδι στην Ιβηρική χερσόνησο πραγματοποιούν πρόεδρος και προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς. Κώστας Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας βρίσκονται στην Ισπανία όπου είδαν και θα συνεχίσουν να βλέπουν αγώνες στους οποίους αγωνίζονται παίκτες που έχουν προταθεί. Ο Κύπριος προπονητής, παρότι είχε δηλώσει με τη λήξη του πρωταθλήματος ότι ίσως να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, τελικά μετά από συζητήσεις  που είχε με τη διοίκηση άλλαξε απόφαση και συνεχίζει.

Μετά την Ισπανία, οι δυο τους θα μεταβούν στη γειτονική Πορτογαλία για τον ίδιο σκοπό. Ανάλογα με το τι θα δουν, δηλαδή αν ικανοποιήσουν οι συγκεκριμένοι προταθέντες υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι και εφόσον βρίσκονται στα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί, τότε θα προχωρήσουν στην απόκτησή τους.

Ο προγραμματισμός στην προσφυγική ομάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι μάλιστα και προχωρημένος. Ήδη αποκτήθηκε ο γνωστός μας από την παρουσία του στην Αλκή Ορόκλινης Τραϊτσέφσκι, ενώ ανανεώθηκαν τα συμβόλαια με τους Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς, Λουίς Κάρλος και Αλφόνσο Αρτάμπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαντίκ, ο οποίος έφυγε το Γενάρη από τη Δόξα για την Ταραγόνα δεν είναι ευχαριστημένος στο νέο του περιβάλλον. Αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει ξανά στη Δόξα. Πάντως, η απουσία του στο β’ μισό του πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Αποχωρούν από την ομάδα οι Ζατλ, Παβλόφ και Τίνκου, ενώ φεύγει και ο Σωτηρίου ο οποίος ήταν με υποσχετική από την Ανόρθωση.

Στο κεφάλαιο προετοιμασία, αναμένεται και φέτος το βασικό μέρος της να γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Κυπερούντα, όπως έγινε και πέρσι. Στο ορεινό θέρετρο αναμένεται να μεταβεί η αποστολή γύρω στα μέσα Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ