aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε ανατροπή επί της Ομόνοιας, τερμάτισε δεύτερη η ΑΕΚ (vid)

Με ανατροπή επί της Ομόνοιας, τερμάτισε δεύτερη η ΑΕΚ (vid)

Η αντεπίθεση διαρκείας της ΑΕΚ από την ημέρα επιστροφής του Ιμανόλ Ιδιάκεθ απέφερε καρπούς. Οι Λαρνακείς επικράτησαν 2-1 της Ομόνοιας στην «Αρένα» με ανατροπή και κατάφεραν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς.

Στο ποδοσφαιρικό αντίο του Νταβίδ Καταλά από την ομάδα της Λάρνακας η Ομόνοια προηγήθηκε με γκολ του Μόντες στο 53’, όμως οι κιτρινοπράσινοι έφεραν τα κάτω-πάνω. Ο Γιάννου στο 72’ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ και στο 86’ ο Ακίνο με δυνατό σουτ εντός περιοχής «νίκησε» τον Μεχίας και πέτυχε το 2-1.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε με ήττα μια εφιαλτική σεζόν που την άφησε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (36-45). Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν το τελευταίο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας, αφού η απόφαση για απόλυση του Ελλαδίτη τεχνικού είναι ειλημμένη.

Με την δεύτερη θέση η ΑΕΚ ελπίζει για το… καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ, να αρχίσει δηλαδή από τον β΄ προκριματικό γύρο, κάτι που για να γίνει θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να στεφθεί νταμπλούχος στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης (22/5).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νταβίδ Καταλά αποθεώθηκε από τους συμποδοσφαιριστές του και τους οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ τιμήθηκε από τη διοίκηση των κιτρινοπράσινων.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Xριστοδούλου, Ιωάννου, Καταλά, Γκονθάλεθ, Γκαρσία (85′ Tρουγιόλς), Λαρένα, Σάστρε, Κάσες, Αναστασίου (61′ Ακίνο), Τολεμές (90+1 Αντωνιάδης), Γιάννου.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Μαυρίας (85′ Λοΐζου), Γαβριήλ, Βύντρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Κούσουλος, Χαραλάμπους (68′ Κακουλλής), Μόντες, Κολοβός (77΄Λόρα), Ραμίρες.

Σκόρερ: 72′ Γιάννου, 86′ Ακίνο / 53′ Μόντες

Κίτρινες: Κούσουλος, Κολοβός

Αποβολές:

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ βοηθός: Γιώργος Γκίνος.

Τέταρτος: Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

 



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ