aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέτε: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Τέτε: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε χθες ο Αλβέρτο Τέτε και ως εκ τούτου συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες για να βρίσκεται στην αποστολή του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός εδώ και καιρό απείχε των προπονήσεων, επομένως ακόμη και αν είναι στην αποστολή δεν αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, όμως, δεν παεύει να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τυχόν συμμετοχή του στον αγώνα αν δεν είναι 100% έτοιμος, μιας και ακολουθούν πολλά και σημαντικά ντέρμπι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πλέον, μετά την μεγάλη επιστροφή του Τζοάν Τομάς μετά το σοβαρό τραυματισμό του, άλλος ένας σπουδαίος παίκτης επιστρέφει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της. Ο Τομάς δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ