aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑυτό ήταν το τελευταίο «μεσογειακό» χατ τρικ του Άλβες! (vids)

Αυτό ήταν το τελευταίο «μεσογειακό» χατ τρικ του Άλβες! (vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι αλήθεια πως ο Αντρέ Άλβες, στη φετινή του σεζόν στην ΑΕΚ άργησε να θυμίσει τον καλό του εαυτό, αλλά μπήκε στην… κατάψυξη σε χρονικό σημείο στο οποίο έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά του.

Ακολούθως -για λόγους που εν είδαν το φως της δημοσιότητας από επίσημα χείλη-, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός πλάνων και αυτό ώθησε την Ανόρθωση να ζητήσει να τον αποκτήσει. Έτσι, η «Κυρία» τον έκανε δικό της στην εκπνοή της φετινής χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Με το «καλημέρα», ή αν προτιμάτε στο ντεμπούτο του το οποίο ακολούθησε άμεσα της μετεγγραφής του, σκόραρε απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας (διαμόρφωσε το 2-0 στο τελικό 3-0).

Κόντρα στον Εθνικό Άχνας (4-2), το… βραζιλιάνικο πολυβόλο πέτυχε χατ τρικ. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να θυμηθούμε την τελευταία φορά που σημείωσε χατ τρικ ο Άλβες πριν τη μετεγγραφή του στην «Κυρία», αυτή καταγράφεται τη σεζόν 2012-13 όταν αγωνιζόταν στην Ομόνοια και το πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό (4-1).

Μετά την αποχώρησή του από την ουγγρική Βίντεοτον, ο Βραζιλιάνος φορ πέτυχε πάρα πολλές φορές δύο γκολ με την Ομόνοια, την ΑΕΚ αλλά και μία φορά με τον Παναιτωλικό ενδιάμεσα. Ωστόσο, μετά την μετακόμισή του στην ανατολική Μεσόγειο, τα τρία γκολ με την Ανόρθωση ήταν το δεύτερό του χατ τρικ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ