aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤου χρειάζονται πολύ περισσότερα

Του χρειάζονται πολύ περισσότερα

O Άρης θα κτυπήσει τα ρέστα του σήμερα με αντίπαλο την ΑΕΛ και αυτό φαίνεται μέσα από τη διάθεση όλων στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε και το κοστούμι και η διάθεση της ομάδας.

Οι πράσινοι πήραν βαθμολογική ανάσα με τους τρεις βαθμούς από τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΖ και τον βαθμό της ισοπαλίας με την ΑΕΚ, αλλά χρειάζονται και άλλους για να νιώσουν καλύτερα ή για να το θέσουμε πιο ωμά, περισσότερο ασφαλείς.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει ετοιμάσει ενδεκάδα με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης. Στο μυαλό του Κύπριου τεχνικού υπάρχουν αρκετές επιλογές και ειδικά στην άμυνα υπάρχουν πολλά σενάρια.

Ο Ευσταθίου, για παράδειγμα, πήγε καλά σαν στόπερ στα τελευταία ματς και ίσως εκεί θα χρησιμοποιηθεί και σήμερα. Οι Σκούρτης, Αλβαράδο, Παναγή, Αντωνίου, πιθανόν και ο Θεοφίλου να είναι στο αρχικό σχήμα του Άρη απόψε. Κι αν δεν ξεκινήσουν, θα χρησιμοποιηθούν σε κάποιο στάδιο. Οι πράσινοι θα βάλουν πίεση στην ΑΕΛ πρεσάροντας σε όλους τους χώρους.

Το δυνατό σημείο του Άρη είναι το τρέξιμο και το αδιάκοπο μαρκάρισμα, αλλά και οι γρήγορες αντεπιθέσεις. Εκεί θα ποντάρει και ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», να μαρκάρουν πρώτα στενά οι παίκτες του και μετά να «ανοίξουν» την άμυνα της ΑΕΛ με αντεπιθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ