aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έτσι έφυγε ο Στάθης από την Ομόνοια»

«Έτσι έφυγε ο Στάθης από την Ομόνοια»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Νίκος Χαραλάμπους, είναι καλεσμέσνος στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου στον Super SportFM «Όλα Μάλε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φυγή του Στάθη Αλωνεύτη από την Ομόνοια.

«Την ημέρα του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΛ ήμασταν στο ξενοδοχείο και είδα τον Στάθη Αλωνεύτη και τον Δημήτρη Χριστοφή που βγήκαν έξω και τους ρώτησα ποιοι θα παίξουν σήμερα στην ενδεκάδα. Ο Στάθης έφυγε χωρίς να μου μιλήσει και ο Δημήτρης εμφανώς στεναχωρημένος απάντησε πως δεν είναι στην ενδεκάδα και οι δύο. Εγώ του απάντησα μην στενοχωριέσαι, θα παίξεις στο δεύτερο ημίχρονο και θα βάλεις και γκολ.

Αυτό ήταν το ένα περιστατικό. Μετά όταν πήγαμε στο γήπεδο ο Στάθης φορούσε τα ακουστικά και άκουγε μουσική. Ήρθε προς το μέρος μου, του έδωσα το χέρι μου και δεν μου το έδωσε πίσω. Στο τέλος, αφού κατακτήσαμε το κύπελλο, ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο λεοφωρείο και πάλι δεν μου δίνει το χέρι μου, ούτε στον πρόεδρο.

Έτσι, ο τότε πρόεδρος (Μιλτιάδης Νεοφύτου) έβαλε θέμα στο τραπέζι για τη συμπεριφορά του Στάθη και εγώ πρόσθεσα το δικό μου περιστατικό. Το σίγουρο είναι πως εγώ δεν είπα ποτέ ούτε υπέβαλα στον Νεόφυτο Λάρκου ποιοι θα παίζουν. Ουδέποτε το έκανε στα 9 χρόνια που ήμουν στο συμβούλιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ