aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Το φακέλωμα είναι ένα ανέκδοτο… που είναι οι 78.000;»

«Το φακέλωμα είναι ένα ανέκδοτο… που είναι οι 78.000;»

Το πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου κλήθηκε να σχολίασει μεταξύ άλλων ο γενικός δευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0).

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη βούλησης. Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί ένας κοινός παρανομαστής, μεταξύ των ομάδων, του υπουργείου κα των άλλων φορέων. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο θέμα της κάρτας. Εμείς λέγαμε από την αρχή ότι οι κάρτες έπρεπε να έβγαιναν από τα σωματεία. Το κράτος συναινεί δεδομένου ότι θα έχει πρόσβαση η αστυνομία στα αρχεία που θα κρατούν οι ομάδες».

Για τις αντιδράσεις των οργανωμένων: «Οι οργανωμένοι πρέπει να έρθουν με σοβαρά επιχειρήματα εναντίον της κάρτας. Το φακέλωμα είναι ένα ανέκδοτο. Τι σημαίνει φακέλωμα; Τι δεδομένα δίνεις για την κάρτα; Μόνο όνομα, φωτογραφία και αριθμό ταυτότητας».

Για τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου: «Η κάρτα έχει επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα σε κάποιο βαθμό όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος. Όταν έχουν εκδώσει 78.000 κάρτα φιλάθλου, που είναι αυτοί; Γιατί δεν έρχονται στο γήπεδο; Δεν αποτελεί τον αποκλειστικό λόγο η κάρτα, υπάρχουν πολύ σοβαρότεροι λόγοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ