aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ συγχαίρει τους νέους «χρυσούς» πρωταθλητές μας

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους νέους «χρυσούς» πρωταθλητές μας

Συνεχίζονται οι επιτυχίες από τους αθλητές μας στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες 2019 που διεξάγονται στο Άμπου Ντάμπι, καθότι η τρίτη μέρα του αγωνιστικού προγράμματος ήταν έντονη και παραγωγική από πλευράς συγκομιδής μεταλλίων. Ιωάννα Παφίτη στην κολύμβηση, Μαρία Χριστοφίδου στο στίβο, Έλενα Αντωνίου στην ενόργανη γυμναστική, Πέτρο Καλαμαρά και Βασίλης Χριστοδούλου στο μπόουλινγκ κέρδισαν χρυσό μετάλλιο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές μας που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Τα συγχαρητήρια του ΚΟΑ και σε όλους τους άλλους αθλητές που κατέκτησαν αργυρά και χάλκινα μετάλλια στην τρίτη μέρα των αγώνων, αλλά και σε αυτούς που συμμετείχαν στα αγωνίσματα τους.

«Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βλέπουμε τους νικητές της ζωής με τη θέληση και  την αγωνιστικότητα τους να τιμούν και να προβάλλουν τη χώρα μας και να γεμίζουν όλους εμάς με ξεχωριστή περηφάνια, αποδεικνύοντας ότι οι έχουν και θέληση και τόλμη για διάκριση στον αθλητισμό. Ο ΚΟΑ  θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών. Τα θερμά συγχαρητήρια του Οργανισμού στους προπονητές των αθλητών, στην Ομοσπονδία, καθώς και στις οικογένειες τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ