aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Άρη

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Άρη

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το Πάσχα, μάλλον μέσα Μαΐου, θα παρθεί η απόφαση για τον προπονητή στον Άρη, ενώ θα ξεκαθαρίσει εάν κάποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές Παχίπης, Παναγή, Ευσταθίου δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι σκέψεις για τον νέο κόουτς

Το ψάχνουν για να συνεχίσουν αλλού, εάν και εφόσον ο Άρης ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι Φράγκος, Α. Κυριάκου, Κύπρου και Χριστοφόρου επέστρεψαν στην ομάδα που ανήκουν. Είναι σίγουρο πως το ρόστερ της νέας σεζόν θα χρειαστεί αναδιάρθρωση και προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή

Παράλληλα, ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους καλείται να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, με συνεργάτες που θα είναι συνεχώς κοντά στους παίκτες. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ο έφορος Μάριος Μακρίδης, εάν θα παραμείνει στο πόστο του. Θα είναι θετικό για τον Άρη να παραμείνει στην ομάδα ο παλιός άσος, ο οποίος για πολλά χρόνια προσφέρει με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν θα γίνουν άλλα λάθη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ