Τα «θέλω» του Αδάμου

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας φρόντισε από την πρώτη μέρα των προπονήσεων να στείλει το μήνυμα πως άπαντες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία και ότι έχει αλλάξει επίπεδο...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σκληρή δουλειά και απόλυτη πειθαρχία από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ζήτησε ο Αδάμος Αδάμου.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας φρόντισε από την πρώτη μέρα των προπονήσεων να στείλει το μήνυμα πως άπαντες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία και ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Οι παίκτες από την πλευρά τους αφουγκράζονται τη φιλοσοφία του αφεντικού τους και δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη που αφορά στο γήπεδο που θ’ αγωνίζεται η Αναγέννηση Δερύνειας στη νέα σεζόν, έχει επέλθει συμφωνία με το Δημαρχείο Παραλιμνίου κι έτσι το «Τάσος Μάρκου» θα είναι και πάλι η έδρα των πρασίνων στα «σαλόνια».

Ένα γήπεδο γνώριμο γι’ αυτούς αφού και στην προηγούμενή τους θητεία στην Α’ Κατηγορία εκεί έδωσαν τους εντός έδρας αγώνες τους. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για να ενισχύσει οικονομικά το σωματείο.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ